Erovertaisryhmät

Järjestämme erovertaisryhmiä lapsille sekä Lapsi mielessä -vertaisryhmiä lapsesta erillään asuville vanhemmille.

 

Lasten erovertaisryhmä

Erovertaisryhmä tarjoaa lapsille tilan ja paikan käsitellä vanhempiensa eroa ilman lojaaliteettiristiriitaa. Lapset pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja tunteitaan muiden kanssa, joilla on samankaltainen elämäntilanne. Ryhmässä eroa käsitellään leikin, piirtämisen, pelaamisen ja erilaisten tarinoiden kautta.

Vanhempien erosta olisi hyvä ollut kulua vähintään 4-6 kk ennen ryhmään osallistumista. Tällöin lapselle on jo muodostunut käsitys arjesta eron jälkeen. Osallistuminen ryhmään on maksutonta ja ryhmäkerroilla tarjotaan aina välipala. Ryhmään sisältyy myös vanhempien alku- ja lopputapaamiset.

Järjestämme lasten erovertaisryhmän 9-10-vuotiaille lapsille syksyllä 2019 (viikot 39-45, poislukien syyslomaviikko 42). Ryhmä pidetään Helsingissä. Tiedotamme tarkemmin paikasta ja viikonpäivästä heti kun ne varmistuvat. Mikäli kiinnostuit tästä ryhmämahdollisuudesta, niin voit jättää yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta.

 

Lapsi mielessä -ryhmä lapsesta erillään asuville vanhemmille

Lapsi mielessä- ryhmän tarkoituksena on tukea lapsen ja hänestä erillään asuvan vanhemman toimivaa sekä myönteistä vuorovaikutussuhdetta. Ryhmäkerrat perustuvat mentalisaation vahvistamiseen, joten ryhmässä pohditaan yhdessä vanhempien omia sekä lapsen mahdollisia kokemuksia, tunteita ja reaktioita erilaisissa arjen tilanteissa.

Ilmoitamme näillä sivuilla seuraavasta Lapsi mielssä -ryhmästä heti, kun ajankohta ja muut tarkemmat tiedot varmistuvat.

 

Kiinnostuitko ryhmistämme?

Mikäli kiinnostuit ryhmävaihtoehdoistamme, voit jättää niihin liittyvät toiveet sekä yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta. Näin varmistat, että saat tarkemmat tiedot ryhmistä heti tietojen varmistuttua.

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuva: MLL/Matti Matikainen. Kuvan lapset eivät liity erotoimintaan.