Erovertaisryhmät

Järjestämme erovertaisryhmiä lapsille sekä Lapsi mielessä -vertaisryhmiä lapsesta erillään asuville vanhemmille.

Lasten erovertaisryhmä

Erovertaisryhmä tarjoaa lapsille tilan ja paikan käsitellä vanhempiensa eroa ilman lojaaliteettiristiriitaa. Lapset pääsevät jakamaan kokemuksiaan ja tunteitaan muiden kanssa, joilla on samankaltainen elämäntilanne. Ryhmässä eroa käsitellään leikin, piirtämisen, pelaamisen ja erilaisten tarinoiden kautta.

Lapsella ei tarvitse olla erityisiä huolia tai oireilua. Osallistumiseen riittää, että vanhemmat ovat eronneet ja lapsella on jo kokemusta siitä, etteivät vanhemmat asu samassa osoitteessa. Vanhempien erosta olisi hyvä ollut kulua vähintään noin 4-6 kk ennen ryhmään osallistumista. Tällöin lapselle on jo muodostunut käsitys arjesta eron jälkeen. Osallistuminen ryhmään on maksutonta ja ryhmäkerroilla tarjotaan aina välipala. Ryhmään sisältyy myös vanhempien alku- ja lopputapaamiset

Seuraava lasten erovertaisryhmä pidetään syyskuussa 2020! Ryhmä on suunnattu 7-8 -vuotiaille lapsille ja se pidetään yhdistyksemme toimistolla Lauttasaaressa (Lauttasaarentie 25). Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-19 (2.9., 9.9., 16.9. sekä 23.9.) Lisäksi yksi ryhmäkerta pidetään lauantaina 12.9. klo 10-14.

Tulostettavan mainoksen ryhmästä löydät täältä.

Lapsi mielessä! -Yhteinen lapsi-vanhempiviikonloppu

Syksyn Lapsi mielessä! -viikonloppu on valitettavasti peruuntunut. Tiedotamme mahdollisista uusista ryhmistä heti niiden varmistuttua.

Kiinnostuitko ryhmistämme?

Mikäli kiinnostuit ryhmävaihtoehdoistamme, voit jättää niihin liittyvät toiveet sekä yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta. Näin varmistat, että saat tarkemmat tiedot ryhmistä heti tietojen varmistuttua.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.