Lapsi mielessä -vanhempainryhmä

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ LEIKKI-IKÄISEN KANSSA!

Hei Sinä vanhempi, joka asut erillään lapsestasi! Tule juttelemaan omasta lapsestasi sekä monenkirjavista nauruntäyteisistä ja hampaita kiristävistä hetkistä yhdessä toisten etävanhempien kanssa.

10.10.2018 starttasi Lapsi mielessä -vanhempainryhmä, jonka tarkoituksena on tukea lapsen ja hänestä erillään asuvan vanhemman toimivaa sekä myönteistä vuorovaikutussuhdetta. Ryhmäkerrat perustuvat mentalisaation vahvistamiseen, joten ryhmässä pohditaan yhdessä vanhempien omia sekä lapsen mahdollisia kokemuksia, tunteita ja reaktioita erilaisissa tilanteissa.

• Tarkoitettu lapsesta erillään asuvalle vanhemmalle, joka tapaa lastansa vähintään joka toinen viikko
  • Perheessä on leikki-ikäinen, noin 2-5 -vuotias lapsi
  • Ryhmä kokoontuu parin viikon välein, yhteensä 6 kertaa
  • Ryhmään mahtuu 4-6 vanhempaa ja ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Ryhmässä keskustellaan yhdessä omaan lapseen, vanhemmuuteen ja perhe-elämään liittyvistä aiheista
  • Saat mahdollisuuden tutustua toisiin samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin
  • Tapaamiset alkavat pienellä kahvi/ruokatarjoilulla
  • Ryhmää ohjaa kaksi koulutettua ohjaajaa

Ryhmä kokoontuu MLL Helsingin yhdistyksen Perhepesä Rastilassa (Retkeilijänkujalla)  seuraavasti:

ke 10.10  klo 17-19

ke 24.10. klo 17-19

ke 7.11.  klo 17-20

ke 21.11. klo 17-19

ma 3.12.  klo 17-19

ma 10.12. klo 17-20

HUOM! Syksyn ryhmä on jo käynnistynyt. Mikäli olet kiinnostunut mahdollisesti myöhemmin alkavista ryhmistä, niin ole yhteydessä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: p. 0400 326 858 / mari.koskela@mll.fi

Lämpimästi tervetuloa,