Vapaaehtoistyöhön eronneiden lapsiperheiden tueksi?

 

Haluaisitko tehdä vapaa-ajallasi jotain eronneiden lapsiperheiden hyvinvoinnin tukemiseksi?

Kaipaatko vastapainoa opiskelulle tai työlle tai lisää mielekästä sisältöä elämääsi?

Haluatko kehittää itseäsi ja hyödyntää osaamistasi muiden auttamiseen?

 

 

Nyt sinulla olisi oiva tilaisuus tehdä matalan kynnyksen vapaaehtoistoimintaa joustavasti oman aikataulusi mukaisesti:

TULE SIIS PERHEPESÄ-TAPAAMISTEN MAHDOLLISTAJAKSI!

 

PERHEPESÄT ovat MLL Helsingin yhdistyksen tarjoamia varakoteja. Ne on tarkoitettu lapsen ja hänestä erillään asuvan vanhemman yhteisen ajan viettoon ja leikkiin silloin, kun heillä ei ole muuta sopivaa tapaamispaikkaa, eikä tapaamisiin liity lastensuojelullista huolta. Perehdytetyt vapaaehtoiset ovat mahdollistamassa Perhepesätoiminnan.  He ovat käytettävissä koko tapaamisen ajan (yleensä 1-3h); ottavat perheen vastaan ja erikseen sovittaessa antavat tukeaan mm. lapsen perushoitoon ja kohtaamiseen liittyvissä asioissa. Vapaaehtoinen ei ole kuitenkaan valvovassa roolissa ja pääsääntöisesti hän jättää tilan lapsen ja vanhemman väliselle keskinäiselle yhdessäololle. Ota siis mukaan vaikka kutimet, kirja tai koulutehtävä, pysähdy hetkeksi Perhepesään ja mahdollista samalla lapsen ja hänestä erillään asuvan vanhemman (tai muun läheisen) tapaaminen. Perhepesät sijaitsevat Helsingissä (Etu-Töölö & Rastila) hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Perhepesistä löydät lisää täältä.

 

Kiinnostuitko?

Etsimme joukkoomme lisää eri elämäntilanteissa olevia aikuisia naisia ja miehiä. Seuraava ryhmämuotoinen vapaaehtoisten perehdytys pidetään syksyllä 2020. Tällä välin perehdytämme vapaaehtoisia myös henkilökohtaisesti/pienemmissä porukoissa.

Mikäli olet kiinnostunut tästä upeasta vapaaehtoistyön mahdollisuudesta, niin ilmoittaudu tai kysy lisää:  taina.pekkanen@mll.fi / 0400 326 859

 

Tule mukaan, sinua tarvitaan!