Yritysyhteistyö

Tervetuloa mukaan tukemaan ja turvaamaan lapsiperheiden hyvinvointia!

Tekemällä hyvää MLL Helsingin yhdistyksessä yrityksenne voi osoittaa yhteiskunnallista vastuuta lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnista, motivoida työntekijöitä ja vahvistaa samalla yrityskuvaa.

MLL Helsingin yhdistys tarjoaa yrityksille useita erilaisia tapoja merkitykselliseen yhteistyöhön ja räätälöi mielellään molemmille osapuolille sopivimman tavan auttaa!

Otamme vastaan myös rohkeita ehdotuksianne ja ideoitanne - otathan yhteyttä jo tänään: helsingin.yhdistys@mll.fi

 

LAHJOITA AIKAA

MLL Helsingin yhdistyksessä yrityksenne työntekijät voivat tehdä ajallisesti ja määrällisesti omaan kalenteriin sopivan määrän vapaaehtoistyötä! Vapaaehtoistyötä on tarjolla sekä pidemmällä ajanjaksolla toteutettavaksi että kertaluonteisesti keikkahommina. Annamme aina tarvittavan perehdytyksen tehtävään. Katso erilaisia vaihtoehtoja tarkemmin täältä…

 

LAHJOITA LIIKETOIMINTAOSAAMISTA

Yrityksenne voi halutessaan tarjota omaa ydinosaamistanne ja työpanostanne veloituksetta MLL Helsingin yhdistykselle pro bono -yhteistyön muodossa.

Arvostaisimme mm. viestintä-, markkinointi-, mainos- ja mediaosaamista, mainostilaa painetussa tai sähköisessä mediassa, koulutusta, mentorointia ja esitteiden kääntämistyötä.

Turvakodin asiakasperheitä yrityksenne voi auttaa suoraan mm. tarjoamalla kuljetusapua suurempien lahjoitustavaroiden kuljettamisessa perheen muuttaessa uuteen kotiin, tarjoamalla erilaisia hyvinvointipalveluja turvakotijaksolla toteutettuna (esim. ohjatut rentoutumisharjoitukset, hemmotteluhoidot) jne. Lapsia ilahduttaisi esim. pääsyliput kivoihin lastentapahtumiin tai puistoihin.

 

LAHJOITA TUOTTEITA

Yrityksenne voi tuoda iloa tuotteillanne ja lahjoittaa niitä eri toimintayksiköihimme: Sophie Mannerheimin turvakodille, Perhepesiin, nuorisokodille tai Turvaverkko Helsingin asiakkaille.

Lahjoittaa voi hyvin säilyviä elintarvikkeita (esim. kahvia, teetä, lastenruokia, pillimehuja, säilykkeitä, keksejä, purkkaa, jne.), arkikosmetiikkaa, lehtiä, leluja, askartelu- ja käsityötarvikkeita, arjen perushyödykkeitä kuten naisten ja lasten alusvaatteita, sukkia, hammasharjoja, eri puhelinmallien latureita jne.  

Syystalkoot turvakodilla - kiitos Elisan porukka!