Apua eroon: Lapset ensin - erossakin

Palvelumme on kesätauolla 29.6.-2.8.2020 välisen ajan. Kesätauon aikana voit kuitenkin laittaa meille viestiä tai jättää yhteydenottopyynnön. Palaamme asiaan kesätauon jälkeen. 

 

 

Ihania, aurinkoisia hetkiä jokaisen kesään!

 

-Mari ja Taina / Lapset ensin -erossakin-

 

Lapset ensin - erossakin on eron kohdanneille perheille suunnattu maksuton palvelu, jonka tavoitteena on lapsen edun toteutuminen vanhempien erossa ja vanhemmuuden tukeminen parisuhteen päättyessä.

Vuosittain noin 30 000 lasta kokee vanhempiensa eron. Suurin osa eroista tapahtuu pikkulapsivaiheessa. Ero voi järkyttää lapsen turvallisuudentunnetta. Lapsen selviytymistä erosta auttaa parhaiten se, että suhde molempiin vanhempiin säilyy hyvänä sekä eron hetkellä että sen jälkeen. Toimiva yhteistyövanhemmuus suojaa lasta eron haitoilta.

Eronneille lapsiperheille tarjoamme:

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä useat eri järjestötoimijat. Toiminnassa on mukana myös vapaaehtoisia.

 

Lue täältä kesäkuun uutiskirjeemme!

ERO LAPSIPERHEESSÄ -PIIRROSVIDEOSARJA on nyt julkaistu! Pääset tutustumaan videoihin täältä.

Käy tästä virtuaaliseikkailulla Perhepesä Rastilassa! Kuvaa liikuttamalla pääset kurkkaamaan Perhepesän tiloihin sekä kuulemaan mitä Pesässä tapahtuu!

Käy tsekkaamassa ja tykkäämässä myös Instagram ja Facebook -sivut!

Kuva: Sari Gustafsson

Lapset ensin -erossakin on Veikkauksen tuotoilla tuettua toimintaa.