Apua eroon: Lapset ensin - erossakin

Lapset ensin -erossakin on ollut Stean rahoittama kolmivuotinen (2018-2020) hanke. Hanke ei valitettavasti saanut toivomaansa lisävuoden rahoitusta ja näin ollen toiminta joudutaan ajamaan alas. Perhepesät sulkeutuvat ja eroneuvonta & palveluohjaus päättyy vuoden 2020 loppuun mennessä. Muita lopettamistoimia tehdään vielä alkuvuoden 2021 aikana.

Perhepesiin on varattu vuoden 2020 aikana noin 200 tapaamisaikaa lapsen ja hänestä erossa asuvan vanhemman suhdetta tukemaan. Toivomme, että voisimme käynnistää tämän monille perheille tärkeän palvelun tulevaisuudessa vielä uudelleen osana eroauttamisen palveluiden kehittämistä pääkaupunkiseudulla.

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme, palveluita kanssamme kehittäneille yhteistyötahoille sekä Perhepesätoiminnan mahdollistaneille upeille vapaaehtoisillemme!

 

Lue   joulukuun uutiskirjeemme!

Kuudella eri kielellä julkaistuun ERO LAPSIPERHEESSÄ -PIIRROSVIDEOSARJAAN pääset tutustumaan täältä.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Kuva: Sari Gustafsson
YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lapset ensin -erossakin on Veikkauksen tuotoilla tuettua toimintaa.