Ero lapsiperheessä -piirrosvideot

Viisiosainen Ero lapsiperheessä -piirrosvideosarja on suunnattu tueksi eroaville/eronneille vanhemmille, heidän läheisilleen sekä perheiden parissa työskenteleville. Videot pohjautuvat tutkimustietoon ja ne tuovat tiivistetysti esille lapsen näkökulmaa vanhempien erotessa.

Videoiden aiheet ovat:

  1. Ero lapsiperheessä
  2. Sopimusasiat lapsiperheen erossa
  3. Eron vaikutukset lapseen
  4. Lapsen tukeminen erossa
  5. Apua eroon

Videosarja on käännetty myös neljälle vieraalle kielelle; englanniksi, venäjäksi, arabiaksi ja somaliksi. Kielet ovat valikoituneet mm. lastenvalvojien tulkkauskielien tarpeiden mukaisesti. Videot tullaan julkaisemaan myös ruotsin kielellä (elokuu 2020). Lisäksi muita kieliversioita tuotetaan mahdollisuuksien mukaisesti.

Alla olevia kuvia klikkaamalla pääset videosarjan eri kieliversiohin.

Ero lapsiperheessä (FI), Videot suomeksi
Family separation (ENG), Videot englanniksi
Распад семьи (RU), Videot venäjäksi
الانفصال الأسري (AR), Videot arabiaksi
Kala maqnaanshaha qoyska (SO), Videot somaliksi

 

VIDEOITA SAA KÄYTTÄÄ JA LINKITTÄÄ VAPAASTI kaikissa niissä yhteyksissä, missä niistä voidaan katsoa olevan hyötyä sille työlle, että lapsen ääni ja tarpeet vanhempiensa erossa pääsevät kuuluviin!

Alla olevasta tiedostosta löydät tälle sivulle tuovan QR-koodin sekä linkit piirrosvideosarjan jokaisen kieliversion kokonaisuuteen sekä jokaiseen erilliseen videoon. Valmiin linkkilistan on tarkoitus helpottaa videoiden suoraa linkittämistä esim. omille sivuille/infotauluihin tms.

Toimitamme elokuusta lähtien piirrosvideoiden käyntikortteja sekä A4-kokoisia mainoksia jaettavaksi. Alla olevasta kuvasta klikkaamalla pääset täyttämään tilauslomakkeen. Materiaali on maksutonta.

Materiaalin tilauslomake