Ero lapsiperheessä -piirrosvideot

Viisiosainen Ero lapsiperheessä -piirrosvideosarja on suunnattu tueksi eroaville/eronneille vanhemmille, heidän läheisilleen sekä perheiden parissa työskenteleville. Videot pohjautuvat tutkimustietoon ja ne tuovat tiivistetysti esille lapsen näkökulmaa vanhempien erotessa.

Videoiden aiheet ovat:

  1. Ero lapsiperheessä
  2. Sopimusasiat lapsiperheen erossa
  3. Eron vaikutukset lapseen
  4. Lapsen tukeminen erossa
  5. Apua eroon

Videosarja on käännetty suomen lisäksi  viidelle muulle kielelle; ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, arabiaksi ja somaliksi. Kielet ovat valikoituneet mm. lastenvalvojien tulkkauskielien tarpeiden mukaisesti. 

Alla olevia kuvia klikkaamalla pääset videosarjan eri kieliversiohin.

Ero lapsiperheessä (FI), Videot suomeksi
Separation i barnfamilj (SWE), Videot ruotsiksi
Family separation (ENG), Videot englanniksi
Распад семьи (RU), Videot venäjäksi
الانفصال الأسري (AR), Videot arabiaksi
Kala maqnaanshaha qoyska (SO), Videot somaliksi

 

VIDEOITA SAA KÄYTTÄÄ JA LINKITTÄÄ/UPOTTAA VAPAASTI kaikissa niissä yhteyksissä, missä niistä voidaan katsoa olevan hyötyä sille työlle, että lapsen ääni ja tarpeet vanhempiensa erossa pääsevät kuuluviin!

Toimitamme vielä alkuvuonna 2021 piirrosvideoiden käyntikortteja sekä A4-kokoisia mainoksia jaettavaksi. Alla olevasta kuvasta klikkaamalla pääset täyttämään tilauslomakkeen. Materiaali on maksutonta. Halutessasi voit myös tulostaa A4-kokoisen mainoksen täältä

Klikkaa tilauslomakkeeseen tästä!

Alla olevasta tiedostosta löydät tälle sivulle tuovan QR-koodin sekä linkit piirrosvideosarjan jokaisen kieliversion kokonaisuuteen sekä jokaiseen erilliseen videoon. Valmiin linkkilistan on tarkoitus helpottaa videoiden suoraa linkittämistä esim. omille sivuille/infotauluihin tms.

PDF-tiedostoVideolinkit koottuna MLL Helsinki 10 2020.pdf (240 kB)
(Huom! linkkilista korjattu ja päivitetty 26.10.2020)